Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cska Moskova Fenerbahçe - Fenerbahçe Beko CSKA Moskova'yı ağırlıyor - Aspor

Cska Moskova Fenerbahçe - Fenerbahçe Beko CSKA Moskova'yı ağırlıyor - Aspor. Hafta maçında cska moskova'yı konuk etti. Fenerbahçe beko, thy euroleague'in 28. Maçına cska moskova karşısında çıkacak. Randevu fenerbahçe beko, avrupa kupalarındaki 517. Bir pozisyonda fenerbahçeli basketbolcu ali muhammed (35) ile cska moskova'lı oyuncu vitaly fridzon (7).

45' boby dixon çok uzaklardan 3 sayılık basketi buldu. Hines ve clyburn'ün skorer oyunuyla fenerbahçe beko'nun farkı azaltmasına izin vermeyen cska. Moskova'daki intikam kesmedi, eğlenerek vurup fenerbahçe'nin avantajı savunması ve konsantrasyonu. Rakibine de colo ve brown ile cevap veren fenerbahçe beko, 5. Euroleague'de ise 314 maça çıkan fenerbahçe, 186 galibiyet alırken, 128 kez mağlup oldu.

Fenerbahçe, CSKA Moskova deplasmanına çıkıyor!
Fenerbahçe, CSKA Moskova deplasmanına çıkıyor! from www.habernediyor.com
Fenerbahçe bu skorla üst üste 4. Haftanın en önemli mücadelesinde evinde cska moskova'yı ağırladı. Haftasında fenerbahçe ile cska moskova takımları ülker sports arena'da karşılaştı. Maçına cska moskova karşısında çıkacak. Turkish airlines euroleague'in 26'ncı haftasında fenerbahçe doğuş, cska moskova'yı ülker spor salonu'nda konuk ediyor. Fenerbahçe'de 17 sayı üreten nikola kalinic maçın en skorer oyuncusu unvanını elde ederken, cska moskova'da ise will clyburn 16 sayıyla takımının en çok sayı kaydeden oyuncusu oldu. Hines ve clyburn'ün skorer oyunuyla fenerbahçe beko'nun farkı azaltmasına izin vermeyen cska. Haftasında rus temsilcisi cska moskova'ya konuk olacak.

Rakibine de colo ve brown ile cevap veren fenerbahçe beko, 5.

Hafta maçında fenerbahçe, cska moskova ile deplasmanda karşılaştı. Maçına cska moskova karşısında çıkacak. Fenerbahçe erkek basketbol takımımız, euroleague 21. Haftasında geçen sezonun finalistleri fenerbahçe ile cska moskova karşı karşıya geldi. Bu şartlar altında cska'nın hiç ama hiç şansı yoktur. Fenerbahçemiz bir üst turda.vatana millete hayırlı olsun. Cska moskova ile fenerbahçe, euroleague'de bugüne kadar 15 kez mücadele etti. Yenilgisini aldı, 15 galibiyette kaldı. Fenerbahçe, turkish airlines euroleague'de 21. Fenerbahçe'nin hızlı hücumunda faul ile durdurulan kalinic, bir rus taraftar tarafından saha. Haftanın en önemli mücadelesinde evinde cska moskova'yı ağırladı. Haftasında rus temsilcisi cska moskova'ya konuk olacak. İki takım, kalan bölümde skor üretmekte zorlandı.

Cska'nın ise kadro kalitesi ve rotasyonu. Maçına cska moskova karşısında çıkacak. Fenerbahçe'nin hızlı hücumunda faul ile durdurulan kalinic, bir rus taraftar tarafından saha. İki takım, kalan bölümde skor üretmekte zorlandı. Cska moskova ile fenerbahçe, euroleague'de bugüne kadar 15 kez mücadele etti.

CSKA Moskova: 101 - Fenerbahçe: 96 | MAÇ SONUCU FB basket maçı kaç kaç bitti?
CSKA Moskova: 101 - Fenerbahçe: 96 | MAÇ SONUCU FB basket maçı kaç kaç bitti? from im.haberturk.com
Mücadelenin en skorer ismi attığı 31 sayıyla fenerbahçe doğuş'tan jan vesely olurken, cska moskova'dan sergio rodriguez 20 sayı üretti. Hafta maçında fenerbahçe, cska moskova ile deplasmanda karşılaştı. Haftasında geçen sezonun finalistleri fenerbahçe ile cska moskova karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin hızlı hücumunda faul ile durdurulan kalinic, bir rus taraftar tarafından saha. Moskova'daki intikam kesmedi, eğlenerek vurup fenerbahçe'nin avantajı savunması ve konsantrasyonu. Bu şartlar altında cska'nın hiç ama hiç şansı yoktur. Fenerbahçe, turkish airlines euroleague'de 21. Cska moskova ile fenerbahçe beko arasındaki thy euroleague maçı, bein sports 3 kanalında canlı yayınlanacak.

Euroleague'de ise 314 maça çıkan fenerbahçe, 186 galibiyet alırken, 128 kez mağlup oldu.

Fenerbahçe, turkish airlines euroleague'de 21. Mücadelenin en skorer ismi attığı 31 sayıyla fenerbahçe doğuş'tan jan vesely olurken, cska moskova'dan sergio rodriguez 20 sayı üretti. Fenerbahçe'de 17 sayı üreten nikola kalinic maçın en skorer oyuncusu unvanını elde ederken, cska moskova'da ise will clyburn 16 sayıyla takımının en çok sayı kaydeden oyuncusu oldu. Hafta maçında cska moskova'yı konuk etti. Cska moskova ile fenerbahçe beko arasındaki thy euroleague maçı, bein sports 3 kanalında canlı yayınlanacak. Fenerbahçe'nin hızlı hücumunda faul ile durdurulan kalinic, bir rus taraftar tarafından saha. Fenerbahçe erkek basketbol takımımız, euroleague 21. Avantajını tekrar eline geçiren fenerbahçe beko, cska moskova koçu itoudis'e de mola aldırdı: Fenerbahçe, cska moskova ile bugüne kadar 11 kez mücadele etti. Cska moskova ile fenerbahçe, euroleague'de bugüne kadar 15 kez mücadele etti. Fenerbahçemiz bir üst turda.vatana millete hayırlı olsun. Yenilgisini aldı, 15 galibiyette kaldı. Bir pozisyonda fenerbahçeli basketbolcu ali muhammed (35) ile cska moskova'lı oyuncu vitaly fridzon (7).

Haftanın en önemli mücadelesinde evinde cska moskova'yı ağırladı. Hines ve clyburn'ün skorer oyunuyla fenerbahçe beko'nun farkı azaltmasına izin vermeyen cska. Cska moskova ile fenerbahçe, euroleague'de bugüne kadar 15 kez mücadele etti. Yenilgisini aldı, 15 galibiyette kaldı. Fenerbahçe, cska moskova ile bugüne kadar 11 kez mücadele etti.

CSKA Moskova Fenerbahçe Doğuş maçı canlı yayın hangi kanalda? Saat Kaçta?
CSKA Moskova Fenerbahçe Doğuş maçı canlı yayın hangi kanalda? Saat Kaçta? from cdn.sporx.com
Turkish airlines euroleague'in 26'ncı haftasında fenerbahçe doğuş, cska moskova'yı ülker spor salonu'nda konuk ediyor. Fenerbahçe'nin hızlı hücumunda faul ile durdurulan kalinic, bir rus taraftar tarafından saha. Maçına cska moskova karşısında çıkacak. Cska moskova ile fenerbahçe beko arasındaki thy euroleague maçı, bein sports 3 kanalında canlı yayınlanacak. Rakibine de colo ve brown ile cevap veren fenerbahçe beko, 5. Yenilgisini aldı, 15 galibiyette kaldı. Fenerbahçemiz bir üst turda.vatana millete hayırlı olsun. Fenerbahçe cska moskova'yı i̇stanbul'da da yenerek playoff'lar için ev sahibi avantajını almaya bir adım daha yaklaştı.

Hines ve clyburn'ün skorer oyunuyla fenerbahçe beko'nun farkı azaltmasına izin vermeyen cska.

Haftasında fenerbahçe ile cska moskova takımları ülker sports arena'da karşılaştı. Maçına cska moskova karşısında çıkacak. Fenerbahçe, turkish airlines euroleague'de 21. Moskova'daki intikam kesmedi, eğlenerek vurup fenerbahçe'nin avantajı savunması ve konsantrasyonu. Fenerbahçemiz bir üst turda.vatana millete hayırlı olsun. İki takım, kalan bölümde skor üretmekte zorlandı. Fenerbahçe beko, thy euroleague'in 28. Cska'nın ise kadro kalitesi ve rotasyonu. Fenerbahçe'nin hızlı hücumunda faul ile durdurulan kalinic, bir rus taraftar tarafından saha. Euroleague'de ise 314 maça çıkan fenerbahçe, 186 galibiyet alırken, 128 kez mağlup oldu. Cska moskova ile fenerbahçe beko arasındaki thy euroleague maçı, bein sports 3 kanalında canlı yayınlanacak. Haftasında geçen sezonun finalistleri fenerbahçe ile cska moskova karşı karşıya geldi. 45' boby dixon çok uzaklardan 3 sayılık basketi buldu.

Post a Comment for "Cska Moskova Fenerbahçe - Fenerbahçe Beko CSKA Moskova'yı ağırlıyor - Aspor"